Vochtprobleem? Neem contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)76 20 509 88 of

Vochtproblemen

Heeft u vochtproblemen in huis? Dan is het belangrijk om dit snel op te lossen. Wanneer u dat niet doet, kan het niet alleen uw muren aantasten en schimmels veroorzaken, maar kan het uw hele interieur ruïneren. Daarnaast kunnen vochtproblemen in huis ook schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Schimmels die door vochtproblemen veroorzaakt worden zijn, kunnen directe invloed op uw gezondheid hebben. Het kan ook een grote aanslag zijn op uw energie en daarmee ook op uw immuunsysteem, wat hele vervelende gevolgen kan hebben. Vermoedt u dus dat u vochtproblemen in huis hebt, dan is het verstandig om dit op te laten lossen.

Vochtproblemen in huis oplossen

Vochtproblemen kunt u op verschillende manieren herkennen, maar vaak valt het zeker op dat er problemen zijn. Wanneer u bijvoorbeeld schimmels of houtrot ziet, zijn vochtproblemen hier vaak de oorzaak van. Vochtproblemen in de muren vallen al helemaal snel op. U kunt bij ons terecht voor alle soorten vochtproblemen.

Optrekkend vocht is een van de meest voorkomende vochtproblemen in huis.

Doorslaand vocht ontstaat door poreuze metselmuren en neerslag. Heeft u last van doorslaand vocht in de muren of in de kelder?

Staat er water in de kelder en heeft u dus last van een lekkage? Of zitten er vochtplekken op de muren in uw kelder?

Heeft u vocht of water in de kruipruimte? Dan is dat erg vervelend. Om dit te verhelpen heeft u een specialist nodig.

Heeft u last van schimmel in uw woning? Schakel dan Alpha Vochttechniek in.

Een correcte diagnose bij vochtproblemen

Vochtproblemen kunnen verschillende soorten oorzaken hebben. Hierdoor zijn de oplossingen voor deze vochtproblemen ook steeds anders. Daarom is het van belang om een correcte diagnose te stellen. Gaat het om optrekkend of doorslaand vocht? Zijn uw muren poreus of zit er een lekkage? Het is lastig om dit zelf te beoordelen. Daarom schakelt u Alpha Vochttechniek in. Wij stellen aan de hand van een analyse ter plaatse een correcte diagnose en gaan dan aan de slag om de vochtproblemen niet alleen op te lossen, maar ook om te voorkomen dat ze opnieuw ontstaan. 

neem direct contact op voor het oplossen van vochtproblemen in huis

Heeft u vochtproblemen in huis, zorg er dan voor dat u dit snel laat oplossen. Alpha Vochttechniek staat voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. We komen ook graag bij u langs om uw vochtproblemen te analyseren zodat we het snel kunnen oplossen.